Det har varit lite tyst.

Jag har glömt att skriva. Vi har ridit ut några gånger och ridit på ridbanan några gånger. Hon har skött sig bra! Enda minuset är väll att traven blir lite slängig om vi travar ute och hon är för pigg. Ibland funkar det jättebra och ibland funkar det inte alls. Vi har också börjat galloppera ute, hon har behövt en del fart för att komma in i den, men nu går det bra att börja galloppera långsamt! Startsträckan i traven på ridbanan har också förminskats rejält.

När vi red på söndagen för två veckor sedan så trampade hin tyvärr på en spik :( mitt i strålen satte den sig. Annica och Magnus kom ut och hjälpte mig. Som tur var värkade hon inte ha ont efter att vi dragit ut den och vi gjorde ordentligt rent och decifinserade. Hon fick vila lite, och jag var ändå borta förra helgen.

Så idag red jag för första gågen på två veckor. Vi red ut med Maria och Bettina. En hyfsat lugn tur, mycket skritt i skogen men också lite tölt, trav och gallopp på grusvägarna. Vi galloperade tillsammans för första gången med sälskap och det gick hur bra som hellst. Första lilla snutten red jag och saga i täten och hon kom fram i en långsam bärig gallopp, hur skön som helst. Lite senare galopperade vi typ 10 meter, det gick också bra :)

När jag släppte ut henne i hagen så rullade hon sig ordentligt.